Dizajnimi i webfaqeve

 Loji i webfaqes  Pagesa  Çmimi
     
 Webfaqe standard  njëherë  300 €
 Blog  njëherë  300 €
 Drejtori për firma ose profesionistë  njëherë  400 €
 Webfaqe për shpallje  (punë, auto, patundshmëri etj.)  njëherë  400 €
 Market online  njëherë  500 €
 Webfaqe për video dhe lajme  njëherë  600 €
 Social Media Webfaqe (si Facebook)  njëherë  600 €

Tipo de página