Blerim Krosi 

IBC Web Solutions & Marketing

Manager për Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni

Telefoni: 0034 667888370

Emaili: info @ ibc.link

Facebook: /blerim.krosi

Formulari i kontaktit

Emri (i domosdoshëm)

Emaili (i domosdoshëm)

Tema

Përmbajtja